TEMATICHE >FORUM UK/US> FIRST STEP IN COMPUTER DJING > [SOLVED] Traktor Error
Torna alle discussioni RISPONDI

[SOLVED] Traktor Error

Nomadey


5 Messaggi
Inserito il 06/27/13 a 18:05:35
0
0
FONTE
Spain
I have a problem in traktor, when I connect my Dj Control Instinct it says that http://gyazo.com/03d51bfbab7a160f05ca5e6703ed65da

But it's connected. I have installed all drivers and mapping.

In Output Routing I can't select any output http://gyazo.com/b4b10c8cc3a11e534bd7e360148db5df

Thanks 

DJ Phatso


4106 Messaggi
Inserito il 06/27/13 a 19:23:29
0
0
FONTE
Canada
  • DJControl Inpulse 200
  • DJControl Inpulse 300
  • DJControl Inpulse 500
  • DJControl Starlight
  • Universal DJ
  • P32 DJ
  • DJControl Jogvision
  • DJControl Instinct
  • DJControl Instinct P8
  • DJConsole RMX2
  • DJControl Compact
  • DJControl Air+
  • DJ Console 4-Mx
  • DJ 4Set
  • DJ Console Rmx
  • DJ Control AIR
  • DJControl Glow
  • Deejay Trim 4&6
  • Djuced
  • VirtualDJ
  • Serato
  • Traktor
  • Ableton Live
It is one things for the console to be connected, it is another for it to be installed correctly, which probably isn't the case.

Did you install the console using the most recent drivers ?

http://ts.hercules.com/eng/index.php?pg=view_files&gid=17&fid= 62&pid=306&cid=1

Once done, verify everything is in order in Device Manager, as described in the following document:

http://ts.hercules.com/faqs/eng/her_eng_00438.pdf


The Phat one!

Hercules DJ Forum Team

Nomadey


5 Messaggi
Inserito il 06/27/13 a 20:44:51
0
0
FONTE
Spain
Hey man, thanks but I do all things it say and it doesn't work. In the device manage are all correct http://gyazo.com/3f3b7761c9edb409d0823623d23d4091

But then, in traktor are the same problem. I don't understand why DJUCED works and traktor no. I reinstall traktor some times but nothing. Help please!

 

DJ Phatso


4106 Messaggi
Inserito il 06/27/13 a 20:55:50
0
0
FONTE
Canada
  • DJControl Inpulse 200
  • DJControl Inpulse 300
  • DJControl Inpulse 500
  • DJControl Starlight
  • Universal DJ
  • P32 DJ
  • DJControl Jogvision
  • DJControl Instinct
  • DJControl Instinct P8
  • DJConsole RMX2
  • DJControl Compact
  • DJControl Air+
  • DJ Console 4-Mx
  • DJ 4Set
  • DJ Console Rmx
  • DJ Control AIR
  • DJControl Glow
  • Deejay Trim 4&6
  • Djuced
  • VirtualDJ
  • Serato
  • Traktor
  • Ableton Live
Was DJUCED opened when you tried to setup Traktor ?

Since the ASIO driver can only be used by one program at a time, if another one is using it, it would make sense that it cannot be selected by Traktor ?

Which version of Traktor 2 is this exactly (click on the logo at the top)?

Some early versions were not totally compatible with Windows 8, so this could be a cause of issue as well.


The Phat one!

Hercules DJ Forum Team

Nomadey


5 Messaggi
Inserito il 06/27/13 a 22:05:59
0
0
FONTE
Spain
It's only traktor using the ASIO. I have Traktor Pro 2.5.0

DJ Phatso


4106 Messaggi
Inserito il 06/28/13 a 15:55:18
0
0
FONTE
Canada
  • DJControl Inpulse 200
  • DJControl Inpulse 300
  • DJControl Inpulse 500
  • DJControl Starlight
  • Universal DJ
  • P32 DJ
  • DJControl Jogvision
  • DJControl Instinct
  • DJControl Instinct P8
  • DJConsole RMX2
  • DJControl Compact
  • DJControl Air+
  • DJ Console 4-Mx
  • DJ 4Set
  • DJ Console Rmx
  • DJ Control AIR
  • DJControl Glow
  • Deejay Trim 4&6
  • Djuced
  • VirtualDJ
  • Serato
  • Traktor
  • Ableton Live
Please try the following software:

http://www.tropicalcoder.com/ASIOTestSigGen.htm

Upon launching ASIOSinGen, configure as follow:


- Select ASIO driver:

Obviously choose the Console driver

- Select Device Output:

I would choose the headphone output (Output 3/4) since you can easily control the volume (be sure to  to lower the volume before proceeding with the test).

Once this is done, click any of the wave or noise button which will send a short signal in the headphone. If you can hear the signal, then the ASIO driver is working correctly.

IF however you get an error message, then there may be a problem with the ASIO driver. I don't expect this to be the case since you say it works correctly for DJUCED, but I want to rule out every possible options.

Did yo also try the console on other USB ports ?


The Phat one!

Hercules DJ Forum Team

Nomadey


5 Messaggi
Inserito il 06/28/13 a 21:08:58
0
0
FONTE
Spain
Really thank man! It works! I'm glad, thanks. Sorry if my English isn't correct, I'm spanish :D

DJ Phatso


4106 Messaggi
Inserito il 06/28/13 a 21:31:05
0
0
FONTE
Canada
  • DJControl Inpulse 200
  • DJControl Inpulse 300
  • DJControl Inpulse 500
  • DJControl Starlight
  • Universal DJ
  • P32 DJ
  • DJControl Jogvision
  • DJControl Instinct
  • DJControl Instinct P8
  • DJConsole RMX2
  • DJControl Compact
  • DJControl Air+
  • DJ Console 4-Mx
  • DJ 4Set
  • DJ Console Rmx
  • DJ Control AIR
  • DJControl Glow
  • Deejay Trim 4&6
  • Djuced
  • VirtualDJ
  • Serato
  • Traktor
  • Ableton Live
I'm glag you got it to work but what seems to have solve the problem ?


The Phat one!

Hercules DJ Forum Team

Nomadey


5 Messaggi
Inserito il 06/30/13 a 15:19:15
0
0
FONTE
Spain
I don't know, I reinstall Traktor and all drivers AGAIN and it works! :D